Pont öt hetes voltam, mikor reggel anyucinak nagyon elkezdett fájni a hasa. Bementünk a kórházba, jó sok bácsi vizsgálgatta, tanakodtak, aztán este megműtötték. Begyulladt a méhe, tályog keletkezett, ami magához vonzotta a vakbelét és a beleit is. Kivették a vakbelet és kitisztították a környékét. De hogy te is értsd, idézek a zárójelentésből:

"A fizikális vizsgálat lelete, a kifejezett leukocytosis ill. az ultrasonographiával igazolt pericoecalis szabad hasi folyadék, appendicularis és/vagy gynecologiai eredetű abscessus alapos gyanúját vetette föl, mely miatt acut műtétet végeztünk.
A műtét során a jobb parametriumban, az uterus, a coecum oralis harmada, az appendix és egy-két terminalis ileumkacs által határolt térben fibrinopurulens tartalommal bíró, helyenként már pyogen membránt formáló abscessust találtunk, az érintett szervrészeken consecutiv hypaeamiával és simplex appendicitis jeleivel.
A laza adhaesiók oldása után a tályogot sanáltuk, hasüregi és kismedencei lavage-t, lege artis appendectomiát, drainage-t végeztünk.
A műtéti terület revisiója során melléksérülés, idegentest, pathognomicus elváltozás nem volt észlelhető az uterus varratai jól tartottak, myometritisre utaló consistentiaváltozás nem volt észlelhető.
Tekintettel a lactatióra, zavartalan p.op. szak után, a beteget mai napon a hasi drain eltávolítása után, kísérővel otthonába bocsátjuk. "

Bla, bla, bla...
Anya öt napig volt kórházban, addig apucival voltunk kettesben. Szegényt, eléggé lefárasztottam, de nagyon jól éreztük magunkat :)

Azóta anyuci is jobban van, és büszkén tart az ölében.Ezek a képek Taksonyban, a telken készültek. Egész augusztusban itt voltunk. Nagyon jó itt, mindig hallom a madarak csicsergését. Ők meg az én hangomat, mikor éhes vagyok. Akkor nagyon tudok ordítani. De általában gyorsan megkapom a tejcikét, így nem kell nagyon fárasztanom magam, a szüleim lesik minden gondolatom.
Ez volt első nyaram, hamar elrepült. Azért nem csak a telken voltunk, sokat utaztunk, állandóan cipelnek a szüleim engem is, és nagyon örülnek, hogy az autózást eléggé kedvelem, nincs velem akkor semmi gond, végig nyugton vagyok, hallgatom a zenét és úgy teszek, mintha aludnék.
Itt táncolok egy kicsit, lásd milyen jókedvem van!

Következő fejezet!